Tõsine tagasilöök Arsenalile: kaks järjekordset mängumeest vigastustega audis

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Theo Walcott.
Theo Walcott. Foto: SCANPIX

Arsenali jalgpallimeeskonda tabas eile taas valus tagasilöök, kui vigastada said kaks tähtsat mängumeest ning tiimi haigete laatsaret on nüüd koguni kaheksameheline.

Eilne liigakarika mäng Sheffield Wednesday vastu tõi Arsenalile vaid halbu uudiseid: lisaks 0:3 teenitud kaotusele jäädi ilma vigastada saanud Theo Walcottist ja Alex Oxlade-Chamberlainist. Arsenali peatreener Arsene Wenger kinnitas klubi kodulehele, et mõlema mehe puhul on tegemist lihasevigastustega, mille ulatust hetkel veel teada pole.

Londoni meeskonna lootsi jaoks on veel kahe mängija kaotamine suureks probleemiks, sest lisaks Walcottile ja Oxlade-Chamberlainile peab tiim mõnda aega hakkama saama ka Jack Wilshere'i, Aaron Ramsey, Danny Welbecki, David Ospina, Mikel Arteta ja Tomas Rosickyta.

Järgmisena ootab Arsenali ees laupäevane liigamäng, kus võõral väljakul minnakse vastamisi Swansea Cityga. Wengeri hoolealused on hetkel liigatabelis 22 punktiga teisel kohal, sama palju punkte on kogunud ka esikohta hoidev Manchester City. Swansea on 13 silmaga tabeli 12. kohal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles