Mercedese boss selgitas Rosbergi ja Hamiltoni tulise tüli seisu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg ja Lewis Hamilton.
Nico Rosberg ja Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

F1 sarjas osaleva Mercedese tiimi boss Toto Wolff selgitas, et möödunud nädalavahetusel sõidetud USA etapi järel ei ole nende meeskonna sõitjad Nico Rosberg ja Lewis Hamilton omavahel tülis.

Pühapäeval maailmameistriks kroonitud Hamilton käitus tiimikaaslase Rosbergi sõnul ebasportlikult, kui kohe USA etapi esimese ringi avakurvis möödus britt sakslasest ning surus Rosbergi sellega turvaalale. Kuigi Rosberg kritiseeris selle eest Hamiltoni pärast etappi, siis Mercedese juht Toto Wolff kinnitas, et tänaseks on sõjakirves maha maetud.

«Pärast sõitu öeldi palju asju meie sõitjate vahel, aga suurem osa sellest oli lihtsalt auru väljalaskmise tähe all öeldud. Üks meie poistest võitis pühapäeval maailmameistritiitli, teine kaotas selle. Kui sellisel juhul keevad mõned emotsioonid üle, siis see on täiesti arusaadav ja inimlik,» lisas Wolff, kelle sõnul vaadatakse omavahel öeldud sõnavõtud üle, kuid seda kinniste uste taga.

F1 hooaja lõpuni on veel kolm etappi, järgmisena sõidetakse Mehhikos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles