Kohila sai tunda eurosarja tugevust

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohila Võrkpalliklubi kohtus CEV Cupi raames kodusaalis Sloveenia eelmise hooaja hõbemedalisti Maribori Nova KBM Branikuga.
Kohila Võrkpalliklubi kohtus CEV Cupi raames kodusaalis Sloveenia eelmise hooaja hõbemedalisti Maribori Nova KBM Branikuga. Foto: Eero Vabamägi

VÕRKPALL. Eile tegi eurosarjas debüüdi Eesti viimaste aastate naiste võrkpalli valitseja Kohila Võrkpalliklubi, kui Euroopa tugevuselt teises sarjas CEV Cupil saadi Sloveenia eelmise hooaja hõbemedalisti Maribori Nova KBM Braniku vastu kindel 0:3 kaotus. Geimides saadi vastavalt 17, 16 ja 20 punkti.

Esimest korda sel tasemel mängiva Eesti naiskonna peatreener Peeter Vahtra nurises servivigade üle. «Avageimis püsisime ju mängus, aga siis tegime järjest ise servil vigu. Ka servi vastuvõtuga ei saa rahule jääda. Et sellise vastasega võrdselt heidelda, tuleb head servi lüüa ja selle plaaniga me ka kohtumisele vastu läksime,» sõnas Vahtra.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles