Galerii: inglaste saamatus penaltipunktil kukutas Manchester Unitedi karikasarjast

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Inglismaa liigakarikasarja neljandas ringis pudenes järjekordse tippklubina konkurentsist Manchester United, kaotades penaltiseeria järel koduväljakul esiliigas mängivale Middlesbrough'le.

Kuna normaal- ja lisaaja jooksul väravaid ei löödud, pidi võitja selgitama penaltiseeria. Middlesbrough' poolel avas skoori Grant Leadbitter ning Unitedi poolel asus seejärel lööma Wayne Rooney. Viimasel ajal ilmselges alavormis oleva ründaja alla nurka suunatud löögi suutis väravavaht Tomas Mejias aga tõrjuda.

Unitedile ulatas kohe abikäe külaliste teine lööja David Nugent, kes saatis palli üle värava ning kodumeeskonnas teisena lööma asunud Andreas Pereira viigistas. Stewart Downing viis Middlesbrough' uuesti juhtima ja järjekord jõudis Unitedi kolmanda lööja Michael Carricki kätte - kogenud poolkaitsja penalti oli aga kohutav ning pall lendas tribüünidele. Ben Gibsoni tabamuse järel ei tohtinud Ashley Young enam vääratada, kuid Mejias tõrjus ka tema löögi ja viis sellega Middlesbrough' kaheksa parema hulka.

Seal minnakse koduväljakul vastamisi Evertoniga. Kodus Crystal Palace'ist 5:1 jagu saanud Manchester City võõrustab esiliigas pallivat Hull Cityt, tänu Nathaniel Clyne'i väravale 1:0 Bournemouthi alistanud ja Jürgen Kloppile esimese võidu toonud Liverpool sattus aga loosirattas võõrsil vastamisi Southamptoniga, kes oli 2:1 parem Aston Villast. Neljandas veerandfinaalpaaris kohtuvad vastavalt Chelsea ja Arsenali konkurentsist kukutanud Stoke City ja Sheffield Wednesday.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles