Kaksikduublile lähedal olnud Reinar Hallik aitas koduklubi eurosarjas magusa võiduni

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reinar Hallik (palliga).
Reinar Hallik (palliga). Foto: Sander Ilvest

Eesti korvpallikoondislase Reinar Halliku koduklubi Szombathely Falco (Ungari) alustas FIBA eurosarja võiduga, kui võõrsil alistati C-grupis 62:54 Rootsi meister Södertälje Kings.

Enne viimast veerandaega oli Falco edu kaks punkti, aga otsustav periood võideti 22:16 ja lõpuminutitel enam võitjas erilist kahtlust polnud. Falcole oli see rahvusvahelisel areenil esimene mäng üle 20 aasta.

Pisut üle 25 minuti mänguaega saanud Hallik panustas meeskonna edusse 9 punkti, 8 lauapalli ja 2 resultatiivse sööduga. Väljakult tabas ta viskeid 10st 3, sealhulgas kolmeseid 2st 1. Korvirõnga läbisid mõlemad vabavisked.

Falco resultatiivseim oli 20 punktiga Cameron Rundles, Södertäljele tõi 20 punkti Dino Pita. C-grupi teises mängus vandus Kristjan Kanguri ja Janar Taltsi endine tööandja Varese Cimberio võõrsil 79:83 alla Oostendele. Järgmisel nädalal kohtub Falco just Varesega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles