Ott Tänak: ma ei tea järgmise hooaja kohta midagi

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak koos kaardilugeja Raigo Mõlderiga.
Ott Tänak koos kaardilugeja Raigo Mõlderiga. Foto: SCANPIX

Rallisõitja Ott Tänak ütles autoralli MM-sarja kodulehele, et tema tulevik WRC sarjas pole kindel ja see selgub alles pärast MM-sarja viimast etappi, mis peetakse novembri keskel Walesis.

«Ma ei tea 2016. aasta kohta midagi. Meil on veel ees Walesi ralli ja peame seal tegema oma parima. Siis on näha, kas meil saame järgmiseks aastaks sarjas koha või mitte,» sõnas M-Spordi piloot Tänak.

WRC kodulehe hinnagul oleks Tänaku ja tema meeskonnakaaslase Elfyn Evansi jätkamine M-Spordis loogiline, eriti juhul, kui tiim ei saa endale suursponsorit. Kui M-Spordi juht Malcolm Wilson saab raha juurde, siis võib meeskonnal tekkida võimalus enda juurde hankida mõni kuulsam nimi.

Tänaku hinnangul on ta sel hooajal teinud kõik, mis võimalik, et M-Spordis ka edaspidi jätkata. «Mis iganes ka ei juhtuks, siis oleme teinud oma parima. Meie parim on see, mis ta on. See on praegu meie koht,» lausus Tänak, kes asub koos kaardilugeja Raigo Mõlderiga MM-sarja üldarvestuses 63 punktiga 10. kohal. Evans on 81 punktiga 7. positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles