Chelseast minema saadetud arst nõuab kohtu kaudu hüvitist

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eva Carneiro.
Eva Carneiro. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi arst Eva Carneiro, kes läks hooaja alguses tülli peatreeneri Jose Mourinhoga ja lahkus selle tulemusena klubi juurest, nõuab nüüd oma juristide kaudu Chelsealt alusetu minemasaatmise eest hüvitist.

Eurospordi teatel püüdis Carneiro esialgu Chelseaga kohtu abita kokkuleppele jõuda, ent see ei õnnestunud. Chelseal on nüüd aega 8. novembrini, et tüli ikkagi kohtuväliselt lahendada, muidu läheb see automaatselt töövaidluskomisjoni. Seejuures toimub komisjoni istung avalikuna ja sestap võib klubi seal avaldatava siseinfo valguses sattuda piinlikku olukorda. Mourinhot on muuhulgas pärast vahejuhtumist süüdistatud seksistliku kõnepruugi kasutamises.

Carneiro eemaldati Chelsea esindusmeeskonna juurest pärast 8. augustil peetud liigahooaja avamängu Swanseaga, kui Carneiro ja võistkonna füsioterapeut John Fearn jooksid väljakule, sest ründaja Eden Hazard oli neile näidanud, et vajab arstiabi. Kuna Hazard pidi reeglite kohaselt seetõttu väljakult lahkuma ja Chelsea oli niigi juba ühemehelises vähemuses, pidi meeskond hetke mängima üheksakesi, mis ajas Mourinho marru.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles