Žalgiris võitles Türgi karukoopas välja üliraske võidu, Vene istus pingil

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene (keskel) Kaunase Žalgirise särgis.
Siim-Sander Vene (keskel) Kaunase Žalgirise särgis. Foto: SCANPIX

Siim-Sander Vene koduklubi Kaunase Žalgiris sai korvpalli Euroliigas üliraske, kuid üliväärtusliku võidu, alistades võõrsil Izmiri Karsiyaka 68:66.

Punkt-punkti mängus oli Karsiyakal võimalus viimasel rünnakul mitu korda võiduviset proovida, kuid Kenan Sipahi ega ka Justin Carter ei tabanud. Žalgiris sai äärmiselt vaenuliku publiku ees seega kolmest mängust teise võidu, meeskonna parimaks kerkis 16 punkti ja 10 lauapalliga Paulius Jankunas. Brock Motum lisas 13 punkti, Ian Vougioukas viskas 11 ja Olivier Hanlan 10 punkti.

Hüppeliigese vigastusest paranenud Siim-Sander Vene kuulus tänavusel Euroliiga hooajal esmakordselt küll Žalgirise koosseisu, kuid mänguaega ei saanud. Karsiyaka parim oli 17 punktiga Kenny Gabriel, Justin Carteri arvele jäi 12 punkti.

Moskva CSKA oli kodus 83:77 parem Bambergist, võitjatele tõi Nando de Colo üleplatsimehena 22 punkti. Miloš Teodosic lisas 18 ja Aaron Jackson 13 punkti, Bambergi resultatiivseim oli 19 punktiga Brad Wanamaker.

Täna õhtul on Euroliigas võistlustules ka Eesti koondise kapteni Kristjan Kanguri tööandja Vitoria Caja Laboral, kui võõrsil kohtutakse Eesti aja järgi kell 21.30 Limoges'i meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles