Valeria Gorlats jõudis Stockholmis veerandfinaali

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valeria Gorlats.
Valeria Gorlats. Foto: tennis.ee

Eesti naistennisist Valeria Gorlats sai korraldajatelt vabapääsme osalemiseks põhiringis naiste ITF-sarjas peetavale 10 000-dollarilise auhinnafondiga turniirile Stockholmis. Nüüdseks on Gorlats jõudnud juba veerandfinaali.

Gorlats alustas turniiri hea võiduga esimeses ringis 6:3, 6:4, kus tema vastaseks oli sakslanna Nora Niedmers (WTA 666). Pisut alla pooleteise tunni väldanud mängu jooskul lõi Gorlats 2 pallinguässa, tegi 3 topeltviga ja võitis 10st oma servigeimist 7 (Niedmers vastavalt 9st 4). Mängu jooksul teenis Gorlats 15 murdepalli ja realiseeris neist 5. Sakslanna suutis välja võidelda 8 murdepalli ja kasutas neist ära 3, vahendas tennis.ee.

16 parema hulgas mängis Gorlats rootslanna Jacqueline Jacqueline Cabaj Awadi vastu (WTA 462). Eestlannal õnnestus esimeses setis vastast üllatada ja ta asus kohe 3:1 juhtima. Seejärel aga võrdsustas rootslanna seisu 3:3le. Gorlatsi julge ja agressiivne mäng viis seisul 4:3 uute murdepallideni ja seisul 5:3 asus eestlanna servima, et lõpetada esimene sett. Ja see jäigi pärast mitmeid tasamänge Gorlatsile 6:3. Teist setti alustas rootslanna edukalt ja võitis kaks geimi järjest. Seejärel kulges aga mäng pingeliselt ja väga tasavägiselt kuni kiire lõppmänguni, mille Gorlats võitis 7:6(5).

Veerandfinaalis mängib Gorlats prantslanna Pricilla Heise (WTA 951) vastu. Varem nad omavahel võistlustel kohtunud ei ole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles