Infonet võitis Transi ja tabeli keskosas sai kõik selgeks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliiga eelviimase vooru avasid täna koduväljakul pallinud Narva Trans ja FC Infonet. Infonet võitis Vladislav Ivanovi 68. minuti väravast 1:0 ja kindlustas sellega Tallinna klubile turniiritabelis neljanda koha. Trans jääb kuuendaks, sest viiendal kohal asuvat Sillamäe Kalevit pole püüda enam võimalik.

Infonetil on 35 mänguga koos 62 punkti, Sillamäel 34 mänguga 53 punkti ja Transil 35 mänguga 49 silma. Infonet enam medalikolmikut püüda ei saa ja Transi ei ohusta tagant samuti keegi.

POSTIMEHE TELEMÄNG

Narva Trans – FC Infonet

Reedel 30. oktoobril kell 19.00 Narva kunstmurustaadionil

Trans jahib jätkuvalt liigatabelis Sillamäe viiendat kohta, ehkki jääb rivaalidest juba nelja punkti kaugusele. Eelmises voorus suudeti pärast kahte kaotust taas punkte noppida, kui Tallinnas viigistati 1:1 Nõmme Kaljuga. Infonet jäi samal ajal kodus 0:1 alla FC Florale, kaotades viimase 16 mängu jooksul alles teist korda.

Neljas tabelikoht on Infonetil peaaegu käes, ent selle sajaprotsendiliseks kindlustamiseks vajatakse kahest eesootavast mängust siiski veel ühte punkti. Senistes omavahelistes mängudes on kaks korda seisuga 3:0 peale jäänud Infonet, korra mängiti väravateta viiki. Küll aga pole Trans kolme aasta jooksul, mil Infonet on kõrgliigasse kuulunud, suutnud neid kordagi võita.

Narvakatele võib trumbid kätte mängida see, et Infoneti poolel ei saa kaasa teha koguni neli põhimeest – nii Vladislavs Kozlovs, Kassim Aidara, Aleksandr Dmitrijev kui ka Aleksandr Semahhin peavad kollaste kaartide tõttu mängu vahele jätma. Transil sunnitud puudujaid pole.

Infoneti peatreener Aleksandr Puštov: «Tegemist on selle hooaja viimase väljasõiduga Narva ning oleme seejuures meelestatud võitma. Meeskond põleb soovist lõpetada hooaega positiivse noodiga ning püüab võita mõlemad järelejäänud mängud. Vastane on ambitsioonikas, seega ei saa meil olema kerge, kuid sel hooajal meil kergeid mänge olnud ei olegi.»

Infoneti väravavaht Mihhail Lavrentjev: «Narvas ei ole ühelgi meeskonnal kerge, seega suhtume sellesse mängu väga tõsiselt. Kõik selle hooaja meievahelised kohtumised on olnud pingelised. Meie eesmärgiks on teha võimalikult vähe vigu ja realiseerida kõik võimalused. Sõidame kolme punkti järele!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles