Nulli peal olev Tarvas ei suutnud kodusaalis Valga lätlastele vastu saada

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martins Berkis (viskel). Foto on illustratiivne.
Martins Berkis (viskel). Foto on illustratiivne. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Valga-Valka võitis Eesti korvpalli meistriliigas võõrsil Rakvere Tarvast 86:81.
 

Kaksiklinna resultatiivseim oli Martinš Berkis 29 punktiga, Edgars Kruminš lisas 18 punkti. Neljast mängu saanud eestlasest tegi skoori vaid vanameister Valmo Kriisa, kes viskas kolm punkti. Kristo Saage, Viljar Veski ja Kristjan Evart jäid nulli peale.

Tarva poolelt viskas David Haughton 19 punkti ja võttis maha 9 lauapalli, Roberts Stumbris lisas 13 punkti. Tarva ridades debüüdi teinud serblase Maksim Kovacevici laeks jäi 11 punkti. Sarnaselt Valgale jäi eestlaste panus kasinaks - Mario Paiste viskas 11 punkti ja Rannar Raap 7, aga Janari Jõesaar ja Robert Peterson kogusid kahe peale vaid ühe punkti.

Valga on neljast mängust kogunud kaks võitu ja kaks kaotust, Tarvas pole kolme kohtumisega võiduarvet avada suutnud. Tabelit juhib BC Kalev/Cramo täisedu seitsme võiduga, Tartu Ülikool/Rockil on teisena koos viis võitu ja üks kaotus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles