Võimsale Müncheni Bayernile tõmmati lõpuks pidurit

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bayern jäi tänavu esimest korda võiduta
Bayern jäi tänavu esimest korda võiduta Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpallimeistrivõistlusi kümne järjestikuse võiduga alustanud Müncheni Bayern kaotas eile esimest korda punkte, kui võõrsil mängiti 0:0 viiki Frankfurdi Eintrachtiga.

Bayern oli kuni eilse õhtuni olnud võimas ning kümne mänguga oli neil kirjas 33 löödud väravat. Eile tegi Frankfurt kaitses sedavõrd tugeva esituse, et Robert Lewandowski ja teised ässad ei saanudki ühtegi tabamust kirja.

Bayerni peatreener Pep Guardiola: «Nad kaitsesid tõesti väga hästi ning meil lihtsalt ei olnud ruumi mängida. Tegelikult omasime piisavalt võimalusi, et see mäng võita. Kiidan oma meeskonda, sest nad tegid võitmise nimel kõik, mis suutsid.»

Philipp Lahm oli vastaste stiilist aga veidi häiritud. «Kui vahepeal juba tundub, et enam kaitsvamalt pole võimalik mängida, siis tuleb uus nädalavahetus ja uus vastane,» arutles ta. Manuel Neuer lisas: «Frankfurt mängis targalt, kuid nende kaitsetöö meenutas pigem käsipalli või korvpalli.»

Bayern on 31 punktiga endiselt tabeli kindel liider. Mängu vähem pidanud Dortmundil on 23 punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles