Tuntud ajakirjanik: Ronaldo võib juba suvel Realist lahkuda

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: SCANPIX

Jalgpalliajakirjanik Guillem Balague rääkis Talkspordile antud intervjuus, et Cristiano Ronaldo on pannud paika strateegia, mille alusel lahkub ta juba järgmisel suvel Madridi Realist. Sihtkohaks peaks olema Pariisi Saint-Germain.

«Ta lahkub Madridi Realist,» ütles Balague konkreetselt. «Tema inimeste strateegia kohaselt juhtub see järgmisel suvel. Kui Pariisi Saint-Germainil on tahe maksta ning Real tunneb, et on õige aeg Ronaldost lahti lasta, siis ta lahkub.»

Balague sõnul unistab Ronaldo endiselt Manchester Unitedisse naasmisest, kuid sealne klubi pole enam selline nagu aastate eest. «Miks nad peaks praeguses olukorras tasuma Realile 125 miljonit eurot ning lisaks maksma Ronaldole 20 miljonit aastapalka. Miks nad peaks seda praeguses olukorras tegema?» küsib ta.

«PSG tahab tema eest maksta. Ronaldo liituks nendega hea meelega. Tasub aga meenutada, et ta soovis ka Unitedist juba üks suvi varem lahkuda. Seega võib juhtuda, et üleminek PSGsse võib aset leida ka ülejärgmisel suvel.»

Paljuski sõltub Ronaldo tulevik tema sõnul Gareth Bale’i käekäigust. Kui waleslane suudab näidata Ronaldole sarnaseid liidriomadusi, siis laseks Reali president Florentino Perez Ronaldol minna.

Balague ei ole jalgpallimaailmas tuntud lihtsalt kuulujuttude levitajana. Ta oli esimene, kes avaldas Ronaldo siirdumise Madridi Reali. Just Balague tõi avalikkuse ette mängija ja klubi vahel sõlmitud eel-lepingu, mida Reali toonane juht Ramon Calderon veidi hiljem ka kinnitas.

Lisaks on Balague esimesena avalikkuse ette toonud David Beckhami siirdumise Reali, Fernando Torrese siirdumise Chelsea’sse ja David de Gea liitumise Manchester Unitediga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles