Puusta pääses medalisõitu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Puusta.
Ingrid Puusta. Foto: Riina Ramst

Araabia Ühendemiraatides Abu Dhabis toimuval ISAF Purjetamise MK-sarja tänavuse hooaja viimasel regatil sai täna läbi avaseeria. Selle tulemuste alusel võitles Ingrid Puusta endale välja pääsu homsesse medalisõitu, Karl-Martin Rammole aga lõppeb võistlus 17. kohaga.

Tänane päev tõi naiste RS:X klassis seilava Puusta (NYCS) skoori juurde kaks 5. resultaati ning kahjuks ka ühe valestardi. Kokkuvõttes on ta aga avaseeria sõitude tulemuste alusel 9. positsioonil ja pääseb seega edasi medalisõitu, kus kümme parimat purjetavad topeltpunktidele. Klassis juhib suure eduga Suurbritannia purjelaudur Bryony Shaw.

Laser Standard klassis olid Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK) tänaseks saagiks 17. ja 16. sõidutulemus. Avaseeria kokkuvõttes asetub meie sportlane 17. reale, mis jääb talle ühtlasi MK etapi lõppkohaks. Medalisõidu eel püsib Laseril liidrina austraallane Tom Burton.

ISAF Abu Dhabi MK-sarja finaaliregatil osaleb kaheksas olümpiaklassis ja lohesurfi distsipliinis kokku 150 purjetajat 39 riigist. Abu Dhabis võistlema pääsemiseks tuli sportlastel täita kvalifikatsiooninorm ühel eelnevatest MK-etappidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles