Sergei Pareiko klubikarjäär lõppes punase kaardiga

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Pareiko (kollases) klubikarjäär mängijana lõppes punase kaardiga.
Sergei Pareiko (kollases) klubikarjäär mängijana lõppes punase kaardiga. Foto: Erakogu

Eesti jalgpallikoondise pikaaegne esiväravavaht Sergei Pareiko pidas täna tõenäoliselt enda klubikarjääri viimase kohtumise, kui ta teenis FC Levadia eest pallides matšis FC Floraga punase kaardi.

Pareiko nägi punast kaarti matši 43. minutil. Väravavahile sai saatuslikuks olukord, kus ta tegi käega endale nurgalöögiolukorras ruumi ning kohtunike hinnangul lõi Pareiko käega florakat Andre Frolovi.

Kristo Tohveri käes punast kaarti näinud Pareiko reageeris õigusemõistja otsusele temperamentselt ning teda pidi platsile rahustama tulema ka klubikaaslane Tarmo Kink.

Eesti liigas on jäänud pidada veel üks voor, kuid seal ei saa Pareiko täna saadud punase kaardi tõttu osaleda. Varasemalt on 38-aastane Pareiko teatanud, et käesoleva hooajaga saab tema karjäär ka läbi. Korra peaks ta siiski veel väljakule tulema, kuna praeguse seisuga on talle lubatud üks kohtumine Eesti koondise särgis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles