Ka lähimad sõbrad ei saa enam Schumacherit külastada

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher.
Michael Schumacher. Foto: SCANPIX

Tunnustatud brasiillasest vormeliajakirjanik Reginaldo Leme rääkis väljaandele SporTV, et seitsmekordset vormel-1 sarja maailmameistrit Michael Schumacherit ei külasta enam isegi tema lähimad sõbrad. Juba aastakümneid vormelikarusselliga mööda maailma tiirutava Leme sõnul on Schumacher vegetatiivses seisundis.

«Tema (Schumacheri) perekond on piiranud igasuguse informatsiooni liikumise, eriti käib see ajakirjanduse kohta. Samas ei ole isegi tema lähimad sõbrad teda enam külastanud. Juba pikka aega ei ole näiteks (Felipe) Massa tema juures käinud. Ta mõistab, et praegu on tähtis perekond ja ta austab seda,» rääkis Leme.

«Kõik teavad, et Schumacher on vegetatiivses seisundis. Ta on kaotanud lihasmassi ja ta on väga kõhn. Saksamaa meedia vahendusel tuli välja, et ta kaalub 45 kg. Tema perekond läks seepeale endast välja ja kaebas ajalehe kohtusse,» lisas brasiillane.

«Selline informatsioon ei saanud tulla perekonnalt. Seega on perekonnal õigus teda kaitsta,» rääkis Leme veel.

Schumacher sai suusamäel tõsise peavigastuse 2013. aasta 26. detsembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles