Punase kaardi saanud Pareiko läks riietusruumi ees Flora mängijale kallale

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Punase kaardi teeninud Sergei Pareiko (kollases) käis väljakult lahkudes läbi ka Flora mängijate juurest ja andis teada, mis ta viimastest arvab.
Punase kaardi teeninud Sergei Pareiko (kollases) käis väljakult lahkudes läbi ka Flora mängijate juurest ja andis teada, mis ta viimastest arvab. Foto: Erakogu

Eesti jalgpallimeistrivõistluste tänases FC Levadia ja FC Flora vahelises kohtumises eemaldatud Sergei Pareiko oli oma punase kaardi järel püha viha täis ning ründas riietusruumide ees Andre Frolovi, kelle vastu ta ka väljakul vea tegi.

Poolaja viimastel minutitel skandaalse punase kaardi saanud Pareiko tuli väljakult minema talutada, sest ülimalt keema läinud tulivihane mees tahtis kõigile kallale tulla, kirjutab Soccernet.ee.

Kuna poolaeg oli kohe lõppemas, ootas väravavaht Kadrioru staadioni siseruumides vastaseid ja kohtunikke, et nendele veel oma arvamust selgeks teha. «Tuli minu poole, peaga pani väikese kõksu mulle kulmu piirkonda. Midagi hullu ei olnud, aga pihta sain küll,» tõdes Frolov Soccernet.ee-le

Juuresolijate väitel ründas Pareiko vaheajal ropult verbaalselt ka kohtunikebrigaadi ning kohtumise järel tekkis tal füüsiline konflikt ka Flora väravavahtide treeneri Aiko Orglaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles