Fury: Klitško teab, et tema jaoks on kõik läbi

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Klitško (vasakul) ja Tyson Fury.
Vladimir Klitško (vasakul) ja Tyson Fury. Foto: SCANPIX

28. novembril leiab raskekaalupoksis aset järjekordne tiitlimatš, kui Düsseldorfis lähevad vastamisi WBA, WBO, IBO ja IBFi meistrivööde omanik Vladimir Klitško ning väljakutsuja Tyson Fury. Fury on enne matši ülimalt enesekindel ning tema sõnade kohaselt ei ole ukrainlasel mingit võimalust.

Esmalt pidid mehed vastamisi minema 24. oktoobril, kuid Klitško pidi vigastuse tõttu duelli edasi lükkama, teatab IFL TV.

«Teadsin, et ta lükkab matši edasi. Teist korda ta seda siiski ei tee,» rääkis Fury. «Ta siiski teab, et tema jaoks on juba kõik läbi. Ma ei karda teda. Matši eest saadav raha ei muuda minu elu. Kui ma aga võidan, siis see muudab minu elu,» teatas Fury.

«Temas ei ole enam sellist kirge nagu minus. Tal juba on tonnide kaupa raha. Ta on juba kõik saavutanud,» peab Fury end favoriidiks.

39-aastane Klitško on senise karjääri jooksul teeninud 64 võitu (neist 53 nokaudiga) ja saanud 3 kaotust. 27-aastane Fury on võitnud kõik enda 24 profimatši ning neist 18 nokaudiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles