MMA-sarja boss: Barutol on potentsiaali olla MMA tulevikutegija

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baruto.
Baruto. Foto: Mihkel Maripuu

Endine sumomaadleja Kaido Höövelson, kes sumoringis oli tuntud Barutona, sõlmis hiljuti lepingu Jaapani MMA-sarja Rizin Fighting Federationiga. Sarja juhid usuvad, et eestlast saadab vabavõitlejana suur edu.

«Pikalt meie sekka oodatud sumomaadleja, kellel on potentsiaali saada tippvõitlejaks, tegi otsuse liituda just Riziniga,» rõõmustas sarja esimees Nobuyuki Sakakibara väljaande Sherdog vahendusel. «Ta on pärit Eestist, kuid võitlejana on tal Jaapani hing.»

«Ta on alles 30-aastane. Tal on olnud minevikus mõned vigastused, kuid praeguseks on need seljatatud ja ta teeb kõvasti trenni. Ta on silmapaistev talent ning tal on potentsiaali olla MMA tulevikutegija,» lisas sarja peasekretär Nobuhiko Takada.

Höövelson teeb oma debüüdi vabavõitlejana Rizin Fighting World Grand Prix etapil, mis peetakse 29.-31. detsembrini Saitamas. «Annan omalt poolt kõik, et Peter Aertsi ja Akira Shoji valvsate silmade all tõusta tippvõitlejaks,» lisas omalt poolt Höövelson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles