Kiivikas krooniti 17. korda Eesti meistriks, bikiinifitnessis parim Reimets

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reet Reimets (nr. 74).
Reet Reimets (nr. 74). Foto: Tõnu Kruusimäe

Eile peeti Salme Kultuurikeskuses Eesti meistrivõistlused kulturismis ja fitnessis. 17. korda tuli Eesti absoluutseks meistriks Ott Kiivikas.

Suurimat põnevust pakkus pealtvaatajatele klassikalise kulturismi kategooria. Esimese nelja võistleja vahel toimus tihe rebimine ning kohtunikelt said esikoha punkte kõik võistlejad. Lõppkokkuvõttes saavutas esimese koha Taavi Merisalu, teise koha Oleg Anissimov ning kolmanda Imre Vähi. Napilt jäi neljandaks Tanel Tamme, kirjutab fitness.ee.

Samuti tekitas suurt kõlapinda bikiinifitnessi kategooria. Kohal olid Eesti absoluutsed tipud ning võidu teenis Reet Reimets. Võitjale järhnesid Kristina Nuut, Agne Kiviselg, Regina Krukovskaja, Jekaterina Remets ning Karina Polovnikova.

Naiste fitnessis toimus põnev duell Euroopa meistrite Kristina Koroljaki ja Endla Vaheri vahel. Esikoht läks seekord Koroljakile.

Naiste bodyfitnessis võidutses Tatjana Pudovkina. Naiste kulturismis võidutses võistluse parim veteran Esta Pilt. Juunioride rannafitnessi lühemas kategoorias võidutses Saba Titaishvili, pikemas Kert Kaljula.

Meeste rannafitnessi lühemas kategoorias võidutses Kert Kaljula ning pikemas Kaspar Tõnisson. Rannafitnessi absoluutseks võitjaks nii juunioride ning ka meeste kategoorias tuli Kert Kaljula.

Noorte kulturismi esikoht läks Meinart Mölsile. Teiseks tuli Maksim Ivanov ja kolmandaks Kristjan Kord. Juunioride kategooria pronks läks Sten Richard Oskarile, hõbe Sven Parveotsale ning kuld Tanel Tammele, kes ühtlasi võitis ka noorte-juunioride absoluutkategooria.

Ott Kiivikas. Foto:
Ott Kiivikas. Foto: Foto: Tairo Lutter
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles