Video: värske maailmameistri ülimalt helde tegu lööb maailmas laineid

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
14-aastane Uus-Meremaa koondise fänn Charlie Lines sai endale MMi kuldse medali.
14-aastane Uus-Meremaa koondise fänn Charlie Lines sai endale MMi kuldse medali. Foto: SCANPIX

Uus-Meremaa spordi jaoks oli eile eriline päev, kui nende ragbikoondis krooniti kolmandat korda maailmameistriks. Tõenäoliselt jääb eilne päev eluks ajaks meelde ka Uus-Meremaa koondise 14-aastasele fännile Charlie Lines’ile, kes sai pärast matši endale kaela kuldse MM-medali.

Pärast Austraalia alistamist tegid Uus-Meremaa koondislased väljakul veel auringi ja ühel hetkel õnnestus Lines’il murda turvameestest mööda ja joosta väljakule. Üks turvamees märkas platsile tormanud last ning jooksis ta seejärel pikali.

Sonny Bill Williams tähistamas MM-tiitlit. Foto:
Sonny Bill Williams tähistamas MM-tiitlit. Foto: Foto: SCANPIX

Antud olukorda asus aga siluma Uus-Meremaa koondislane Sonny Bill Williams, kes võttis seejärel poisi enda hoole alla ja juhatas ta isiklikult tribüünile tagasi. Kõige lõpuks kinkis ta oma kuldse medali platsile jooksnud poisile. Loomulikult on Williamsi heategu püüdnud maailmas nüüdseks juba kõvasti pilke.

«Kui see poiss oleks olnud minu noorem vend või mõni sugulane, siis oleksin turvameest selle eest korralikult noominud. Aitasin poisi lihtsalt püsti ning viisin ta ema juurde tagasi. Tahtsin tema õhtu lihtsalt meeldejäävamaks teha. Parem olgu medal tema kui minu kaelas,» rääkis Williams The Guardianile.

Esimeseks kolmekordseks maailmameistriks kerkinud Uus-Meremaa alistas MM-finaalis Austraalia 34:17. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles