Abramovitš on valmis Mourinho vallandama

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho.
Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi kohutav hooaeg sai eile jätku, kui meeskond kaotas koduliigas koduväljakul 1:3 Liverpoolile. Nüüd on Chelseal sel hooajal Premier League’is kirjas kolm võitu, kaks viiki ja kuus kaotust, mis paigutavad nad tabelis 15. kohale.

Kui seni on igalt poolt kostunud, et Chelsea juhendaja Jose Mourinho ametikoht ei ole ohus, siis eilse matši järel on õhku visatud esimesed tõsisemad kahtlused Mourinho tuleviku osas, kirjutab Sportsmail.

Mourinho on Chelsea ajaloo kõige edukam treener ja fännide jaoks on ta endiselt äärmiselt oluline. Siiski on nüüdseks Chelsea juhtkonna poolt otsustatud, et kui asjad ei parane, siis Mourinho jääb ka tööst ilma. Eilses kohtumises Liverpooli vastu ei olnud tribüünil näha ka Chelsea omanikku Roman Abramovitši.

Väidetavalt ongi Abramovitš valmis andma Mourinhole veel viimase võimaluse. Kui järgnevates matšides aga asjad ei parane, siis saab portugallane tõenäoliselt ka ametist vabaks.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles