Chelsea mängija: ma pigem kaotan, kui aitan Mourinhol võita

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eden Hazardi suhted Jose Mourinhoga on väidetavalt muutunud väga keerulisteks.
Eden Hazardi suhted Jose Mourinhoga on väidetavalt muutunud väga keerulisteks. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi kehv vorm on sel hooajal olnud Inglismaal pidevalt teemaks ning tiitlikaitsja hoog ei ole viimasel ajal sugugi paranenud. Viimati jäädi eile 1:3 alla Liverpoolile ja Premier League’is ollakse 15. tabelireal.

BBC Radio 5 Live’i ajakirjaniku Garry Richardsoni sõnul on Chelsea juhendaja Jose Mourinho ja mitme juhtivmängija suhted äärmiselt halvad ning ühe mängumehe sõnul on ta valmis pigem kaotama, kui Mourinho heaks võitma.

«Minu informatsioon pärineb Chelsea esindusmeeskonna mängijalt. Mulle öeldi, et Mourinho suhted mitme juhtivmängijaga on väga halvad. Mulle öeldi, et nad on Mourinho käitumisest väsinud ja neile ei meeldi, kuidas Mourinho nendega suhtleb. Eriti keerulised on tema suhted Eden Hazardiga,» rääkis Richardson saates Sportsweek.

«Üks mängija oli hiljuti öelnud, et ta pigem kaotab, kui aitab Mourinhol võita. Seda võidi öelda ka hetkemotsiooni ajel, kuid see annab meile mängijate tunnetest aimu,» lisas ta veel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles