Gorlats jõudis uuel turniiril Rootsis põhiringi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valeria Gorlats.
Valeria Gorlats. Foto: tennis.ee

Eesti tennisist Valeria Gorlats jätkab võistlemist Rootsis Djursholm Ladies turniiril, mis kuulub naiste ITF-sarja turniiride hulka ja selle auhinnafond on 10 000 dollarit.

Eelmisel nädalal üllatas korraldajatelt Stockholm Ladies naiste turniirile põhiringi vabapääsme saanud Gorlats sakslanna Nora Niedmersi (WTA 666) ja rootslannat Jacqueline Cabaj Awadi (WTA 462). Nende kahe võiduga jõudis ta turniiril veerandfinaali, kus pidi paraku tunnistama prantslanna Pricilla Heise (WTA 951) paremust.

Djursholmis alustas Gorlats kvalifikatsioonist. Põhiringi pääsemiseks tuli tal võita kaks mängu. Eile võitis ta rootslanna Ena Ovcina tulemusega 6:0, 6:1. Teine mäng, kvalifikatsiooniturniiri finaal, peeti täna ja seal kohtus Gorlats soomlanna Lila Humalojaga. Mängijad on kohtunud omavahel ka varem. Siis oli tegemist ITF noorteturniiriga Tallinnas. 2013. aastal peetud mängus võitis soomlanna kolmes setis 4:6, 6:1, 6:2.

Seekord kulges esimeses setis mäng väga tasavägiselt kuni seisuni 4:3, siis võitis Gorlats soomlanna servigeimi ja seejärel ka oma ning võitis avaseti 6:3. Teises setis mängis eestlanna veelgi julgemalt ja agressiivsemalt ning võitis teise seti koguni 6:1.

Selle võiduga kindlustas Gorlats endale turniiri põhiringi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles