Manchesteri politsei kuulutas Wayne Rooney kummalisel põhjusel kadunud isikuks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney.
Wayne Rooney. Foto: SCANPIX

Inglismaal on sattunud omapärasesse olukorda Manchester Unitedi kuulus ründaja Wayne Rooney, kelle ebaõnnestunud penalti üle viskas nalja isegi kohalik politsei.

United kohtus eelmisel nädalal Inglismaa liigakarikasarja neljandas ringis esiliigas mängiva Middlesbrough' meeskonnaga. Pärast seisuga 0:0 lõppenud normaal- ja lisaaega asuti võitja selgitamiseks lööma penalteid, mille järel sai 3:1 võidu kirja Middlesbrough. Sealjuures Rooney oli ManU poolt esimene, kes penaltipostil eksis.

Viimasel ajal alavormis olev Rooney on juba varem olnud kriitikutel hambus oma kehva vormi tõttu, kuid nüüd ütlesid oma sõna sekka isegi Manchesteri korrakaitsjad, kes avaldasid oma Twitteri kontol postituse, kus nad on kuulutanud Rooney kadunud isikuks.

«Kadunud isik Wayne Rooney viimati nähtud Traffordi staadionil kandmas punast särki; kõigil teda näinud inimestel palun informeerige tema kolleege,» seisis GMP Twitteri kontol.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles