Margus Hunt: olen algkoosseisust ühe sammu kaugusel

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt (99)
Margus Hunt (99) Foto: SCANPIX

AMEERIKA JALGPALL. Margus Hunti valdavad tänavuse hooaja alguses vastuolulised tunded. Ta rõõmustab koos Cincinnati Bengalsiga klubi kõigi aegade parima hooaja alguse üle, kuid samal ajal ei saa eestlane rahul olla oma senise rolliga. Kõigis seitsmes järjestikuses võidumängus on Hunt pealtvaatajaks jäänud.

«Koos meeskonnaga treenida ja pidevalt võidelda on suurepärane tunne. Meie jaoks on see töö lõbus: mehed utsitavad üksteist veel rohkem vaeva nägema,» rääkis Hunt Rehbandi korraldatud treeningsessiooni ajal. «Selline suhtumine teeb lõpuks terve meeskonna paremaks.»

Viimati tegi Bengali tiigrite järgi nime saanud klubi seisuga 16:10 tuule alla Pittsburgh Steelersile. Mitte kunagi varem pole klubi alustanud NFLi hooaega seitsme järjestikuse võiduga. Ühelt poolt on see muidugi vägev, kuid Hundi võimalusi väljakule saada selline edu ei paranda. Treeneritel pole põhjust toimivat kaitseliini kooslust lõhkuda ning seetõttu püsibki Hunt seniajani varus. Eestlane pole kordagi mahtunud ka 46 mänguks üles antava mehe hulka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles