Ivanov jõudis Tallinna turniiril teise ringi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Ivanov.
Vladimir Ivanov. Foto: Liis Treimann

Täna algas Tere Tennisekeskuses Paf Open Tallinn meeste rahvusvahelise tenniseturniir.

Eestlastest astus täna üksikmängus ainukesena väljakule Vladimir Ivanov, kes alistas oma vastase David Poljak’i  (ATP 1192) 6:4, 6:3.

Paarismängu turniiri alustas edukalt Kenneth Raisma, kes oma hollandlasest paarilise Niels Lootsma’ga võitis Hollandi paari Rick De Groot / Antal Van Der Duim 7:6(2), 6:3.

Paarismängu esimeses ringis kaotasid vennad Kristofer ja Mattias Siimar kolmandana paigutatud Vene paarile Evgeny Karlovsky / Evgeny Tyurnev tulemusega 6:4, 6:2. Samuti olid esimeses ringis sunnitud kaotuse vastu võtma Anton Pavlov / Martin Valdo Randpere, kaotades Venemaa paarile Vitaly Kozyukov / Ilya Lebedev 4:6, 4:6.

Teiste Eesti mängijate jaoks algab üksikmängu põhiturniir homme. Võitlustulle astuvad Markus Kerner, Anton Pavlov, Mattias Siimar, Kenneth Raisma, Kristofer Siimar. Mängud algavad kell 12.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles