Kobe Bryant andis endale hävitava hinnangu: olen NBA 200. mängija

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kobe Bryanti ja Los Angeles Lakersi hooaeg on alanud kehvalt.
Kobe Bryanti ja Los Angeles Lakersi hooaeg on alanud kehvalt. Foto: SCANPIX
Los Angeles Lakers on alustanud järjekordset NBA hooaega kolme kaotusega ning klubi tähtmängija Kobe Bryant andis viimase lüüasaamise järel enda mängule karmi hinnangu.

«Kui ma mõne viske sisse ka saaksin, oleks sellest kõvasti abi. Olen praegu hädine,» põrutas Bryant pärast 93:103 lüüasaamist Dallas Mavericksilt. «Hetkel olen NBAs paremuselt umbes kahesajas mängija.»

Bryant on seni teinud platsilt 51 viset ja tabanud neist vaid 16, tema 29 kaugviskest on rõnga läbinud kõigest kuus. Pühapäeval proovis Bryant väljakult kätt 15 korda ja tabas kõigest kolmel puhul. Liigas 20. hooaega alustanud Bryant ei soovinud aga pugeda ettevalmistusperioodil jalavigastuse ravimiseks tehtud pausi, mänguplaani, noorte tiimikaaslaste ega millegi muu taha. «Poisid annavad mulle korralikult palli, nende söödud on väga head. Minu asi on need visked ära panna. Pean seda suutma,» lausus ta NBA kodulehekülje vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles