Fabregas: mina ei juhi Mourinho vastast mässu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cesc Fabregas (ülal).
Cesc Fabregas (ülal). Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea poolkaitsja Cesc Fabregas pidas vajalikuks sotsiaalmeedia vahendusel ametlikult teada anda, et vastupidiselt Inglismaa meedias ringlevatele kuulujuttudele ei juhi ta Chelseas peatreeneri Jose Mourinho vastast mässu.

Eelmisel nädalal ilmus BBCs ühe anonüümseks jääda soovinud esindusmeeskonna liikme lause, mille kohaselt ta soovib Mourinho käe all «parema meelega kaotada kui võita». Teisipäeval hakkasid ringlema jutud, et ütlejaks oli Fabregas, kes jäeti laupäeval Chelsea liigamängus Liverpooliga pingile. Fabregas lükkas jutud aga ümber.

«Tahaksin selgeks teha, et vastupidiselt internetis kirjutatule olen Chelseas äärmiselt õnnelik ja mul on peatreeneriga suurepärased suhted. Võib-olla on väljaspool klubi inimesi, kes soovivad klubi tasakaalu lõhkuda, kuid olen veendunud, et tõuseme taas tippu,» kirjutas Fabregas Twitteris.

Ka endine Chelsea poolkaitsja Frank Lampard pidas jutte mängijate tujutsemisest ning meelega halvasti mängimisest jaburaks. «See on lollus. Ma ei usu seda. Tippmängijad ei viska niisama lihtsalt relvi maha. Mängijana on sul üks vastutus: kui lähed platsile ja seal täiega ei pinguta, näed ainult ise tobe välja,» vahendab Sky Sports Lampardi sõnu.

Kevadel Inglismaa meistriks kroonitud Chelsea on saanud sel hooajal 11 liigamängust vaid kolm võitu ja on tabelis 11 punktiga 15. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles