Lennox Lewis hoiatas Haye'd: ära alahinda Harrisoni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennox Lewis
Lennox Lewis Foto: SCANPIX

Legendaarne poksija Lennox Lewis hoiatas raskekaalu maailmameistrit David Haye’d, et ta ei tohiks oma tulevast vastast alahinnata.

WBA versiooni maailmameister Haye läheb laupäeval Manchesteris tiitlimatšis vastamisi Sydney olümpiavõitja Audley Harrisoniga, vahendab Daily Mail.

«Audley on võimeline kogu maailma üllatama,» hoiatas Lewis.

Nimelt peavad paljud Haye ja Harrisoni matši naljanumbriks, väites, et Harrisonil pole Haye vastu vähimatki võimalust. 17 aastat tagasi oma esimese maailmameistritiitli võitnud Lewis aga niimoodi ei arva.

«Kindlasti tuleb sellest väga tasavägine matši,» hindas ta. «David on parem poksija, aga ka Audley on proff, ta on olümpiavõitja ja see ütleb nii mõndagi.»

«Poksimises ei või kunagi midagi ette teada. Ei või teada, mis juhtub, kui Audley suudab Davidi kiirusega kaasa minna,» jätkas Lewis. «Aga Audley saab aru, et see on tema viimane võimalus. Tundub, et ta on väga enesekindel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles