Lindpere kohtumiseks Liechtensteiniga koondisega siiski ei liitu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere
Joel Lindpere Foto: AFP/SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise peatreener Tarmo Rüütli saatis eelmisel nädalal Joel Lindperele e-maili küsimusega, kas New York Red Bullsiga hooaja lõpetanud poolkaitsja saab 17. novembril toimuvas sõpruskohtumises Liechtensteiniga koondist esindada.

Nüüdseks on selge, et hooaja viimastes matšides Red Bullsi eest vigastusega võidelnud Lindpere jääb siiski mängust eemale.

«Lindpere ütles, et tema tervislik seisund ei võimalda praegu koondist esindada. Ta mängis viimased kaks kohtumist valuvaigistavate süstide abil ja tahab nüüd vigastuse välja ravida,» vahendas Eesti Jalgpalli Liidu infojuht Mihkel Uiboleht Lindpere mõtteid.

Samas on selge, et koondist ei saa järgmisel nädalal aidata ka AZ Alkmaari kaitsja Ragnar Klavan ja Lvivi Karpatõ ründaja Sergei Zenjov.

«Klubid soovisid neid enda juurde jätta, kuna neil on pingeline periood,» lisas Uiboleht. «Koondise peatreener Tarmo Rüütli otsustas, et tuleb klubide soovidele vastu.»

Praeguseks pole veel selge ka koondise kapteni Raio Piiroja ja Aleksandr Dmitrijevi osalemine sõpruskohtumises. Mõlema mehe koduklubil seisavad Norras ees üleminekumängud. Piiroja ja Dmitrijev saavad koondist aidata, kui meeste tööandjad kaotavad üleminekumängude esimeses ringis. Teise ringi jõudmise korral langevad mängud samale ajale Eesti koondise sõpruskohtumisega.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles