Eesti poksijaid saatis Venemaal edu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poks
Poks Foto: SCANPIX

Sofroni ja Energia poksiklubi noored poksijad Denis Laidoner, Eduard Piirisild ning Ivan Vesselov esindasid Eesti koondist suurepäraselt Venemaa üleriigilisel poksiturniiril.

Nõukogude Liidu spordimeistri Vassili Kudrjavtsevi mälestusturniiril osales 160 poksijat. Võimsa turniiri tegi Eduard Piirisild, kes kaitses juba kolmandat aastat järjest meistritiitlit, vahendab Eesti poksiliit.

Turniiri ühe põnevaima matši pakkus Energia klubi poksija Denis Laidoner, kes, näidates suurepärast tehnikat, vastase tervelt kahel korral ringipõrandale saatis ning samuti esikoha võitis.

Eelmisel aastal kolmandaks tulnud Ivan Vesselov (Sofron) suutis seekord välja jõuda finaali ning kuigi võitu ei tulnud, on hõbemedal selge edasiminek. Lisaks kahele kuld- ning ühele hõbemedalile tulid Valeri Tšernoglavski (Sofron) ja Nikita Saljuk (Sofron) pronksmedalile.

Poksijaid juhendasid Albert Starikov (Sofron) ja Gennadi Tolmatšov (Energia).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles