Abramovitš lükkas tagasi Mourinho eest pakutud 50 miljonit

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roman Abramovitš 17. oktoobril Chelsea ja Aston Villa mängul
Roman Abramovitš 17. oktoobril Chelsea ja Aston Villa mängul Foto: SCANPIX

Monaco jalgpalliklubi omanikeringi kuuluv Itaalia ärimees Alessandro Proto rääkis EFEle, et kohtus mõne aja eest Chelsea omaniku Roman Abramovitšiga. Prantsusmaa kõrgliigas mängiv klubi püüdis väravata Londoni meeskonna juhendajat Jose Mourinhot, kuid nende pakkumine lükati tagasi.

«Pakkusime 50 miljonit eurot, et saada treener kohe endale, kuid tema nõudis sadat miljonit. See summa tundus suure liialdusena,» kirjeldas Proto Londonis toimunud kohtumist. Ajaleht toob välja, et Abramovitš loobus tehingust, kuna nimetas Mourinhot «maailma parimaks treeneriks».

Tiitlikaitsja Chelsea hoiab Inglismaa kõrgliigas 15. kohta ning Mourinho tuleviku ümber on palju küsimärke. Mees ise ütles eilsel pressikonverentsil, et tal pole plaani klubist lahkuda. «Olen siin veel neli aastat. Täpsemalt kolm aastat ja seitse kuud.»

Täna kohtub Chelsea Meistrite liigas Kiievi Dinamoga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles