Pärnut kimbutavad euromängu eel vigastused: Raadik ja Avdejevs ei mängi, Tammemaa seis lahtine

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu meeskond.
Pärnu meeskond. Foto: Ardi Truija

Pärnu Võrkpalliklubi alustab homme kodus mänge Euroopa tugevuselt teises sarjas CEV Cupil. Vastaseks Kreeka klubi Piraeuse Olympiacos.

Kahjuks ei saa peatreener Avo Keele hoolealused mängule täiskoosseisus vastu minna, sest kindlasti ei saa kaasa teha nurgaründajad Andrus Raadik ja lätlane Aleksandrs Avdejevs. Neist esimesel on varbaluu murd, teine käis hiljuti põlvelõikusel. «Kui esialgne röntgen Raadikul murdu ei näidanud, siis teine pilt näitas, et luu on siiski katki. Mõlema mehe paus kestab umbes kolm-neli nädalat,» ütles Keel.

Lahtine on ka temporündaja Timo Tammemaa mängimine, tema jättis puusavalu tõttu vahele viimase liigakohtumise ja pole täismahus treenida saanud. 

Olympiacose eesmärk on tõusta järgmiseks hooajaks Meistrite liigasse, seega sihid on Kreeka klubil kõrged. Keel usub siiski, et Olympiacose näol on tegu üsna võrdse vastasega. «Mängijatest on neil nimekaid mehi küll: Slovakkia koondise nurgaründaja Frantisek Ogurcak, Läti koondise diagonaal Hermans Egleskalns ja Montenegro koondise nurk Gojko Cuk,» loetleb Keel. «Ent Ogurcak on viimaste mängude põhjal mingi vigastuse küüsis, ja ei oska öelda, kas ta meie vastu platsile tuleb või mitte,» lisab ta. Suurima rünnakukoormuse saavad Egleskalns ja Cuk, teistele jagub tõsteid tunduvalt vähem.

Pärnu ja Olympiacose kohtumine Pärnu spordihallis algab neljapäeval kell 20. Paari võitjat ootab duell kas tšehhide Zlini Fatra või rumeenlaste Craiova SCMUga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles