Eelmisel hooajal Rapla medalile aidanud Bubalo on tagasi meeskonnas

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Domagoj Bubalo (palliga).
Domagoj Bubalo (palliga). Foto: Siim Solman

Kolmapäeva esimestel tundidel jõudis taaskord Raplasse korvpallur Domagoj Bubalo. 212 cm pikkune horvaadist keskmängija oli üks võtmeteguritest, kes viis Rapla meeskonna eelmisel hooajal ajaloolise pronksmedalini. Bubalo kuulus ka meistriliiga tähtede viisikusse, olles parim keskmängija, kirjutab klubi kodulehekülg.

Rapla treenerid lootsid Bubalo jätkamisele kevadest saadik, kuid käesoleval hooajal otsustas Bubalo Saksamaa Bundesliiga klubi kasuks. Siiski jäi visiit Saksamaale oodatust lühemaks ning alates oktoobri keskpaigast oli Bubalo taas vaba. Möödunud nädalalõpul sai Rapla tingimuste osas Bubaloga kokkuleppele ning tänases Balti liiga mängus jookseb ta juba platsile.

Teise keskmängija Mike Myersi saatus selgub lõplikult lähipäevil. Hetkel otsustati selgelt kogenum Bubalo värvata põhikeskmängijaks, kuid otsitakse võimalusi ka Myersi jätkamiseks. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles