Gert Kullamäe: alguses taha jäämine oli natuke ootamatu

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rocki peatreener Gert Kullamäe annab näpunäiteid Janar Taltsile.
Rocki peatreener Gert Kullamäe annab näpunäiteid Janar Taltsile. Foto: Kristjan Teedema

Tartu Ülikool/Rock teenis oma teise võidu FIBA Europe Cup sarjas, kui Küprose pealinnas Nikosias alistati ETHA Engomi 67:55. Rock kaotas avaveerandi 9:22, aga seepeale haarati ohjad ja lõpuks võeti üsna kindel võit. Meeskonna parimaks kerkis kolmandal veerandajal neli kaugviset tabanud Evaldas Žabas 18 punkti ja seitsme lauapalliga.

Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul oli põhiline, et välismängus saadi võit kirja. «Alguse taha jäämine oli natuke ootamatu – me ei olnud mängus sees ei rünnakul ega kaitses. Aga õnneks teisel veerandajal hakkasid asjad paremini liikuma ja saime kaitses maa-alaga neid peatada. Tänu sellele läks ka rünnakupilt vähe rõõmsamaks,» sõnas Kullamäe klubi pressiteate vahendusel.

«Kolmandal veerandajal tõmbas Žabas meid oma kaugvisetega käima ja saime suurema edu sisse. Aga päris head rütmi me täna ei leidnudki, isegi kui olime kümnega ees. Kokkuvõttes hea et võit tuli, sest nendes mängudes on kõige tähtsam välismängudelt võidupunktid kirja saada,» lisas Kullamäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles