Eurosport valis Taaramäe tiimivahetuse kümne kõige intrigeerivama hulka

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: Liis Treimann

Eurosport valis välja jalgrattamaailma kümme kõige intrigeerivamat tiimivahetust, mis kahe hooaja vahel aset leiavad ja ära märgiti ka Rein Taaramäe siirdumine Astanast Katjušasse. Nimekirjast jäeti välja päris suurte staaride nagu Marcel Kitteli, Mikel Landa ja Mark Cavendishi uued klubid ja keskenduti käikudele, mis võivad osutuda hiilgavateks, aga ka ebaõnnestuda.

«28-aastaseks saanud Taaramäed nähti kunagi kui ühte jalgrattamaailma kõige põnevamat tulevikulootust, aga ta pole suurtuuridel veel kümne parema sekka murdnud. Tema keeruline ja ainukeseks jäänud hooaeg Astanas lõppes vähemalt positiivse noodiga, kui ta võitis augustis nii Burgose kui Arctic Race'i velotuurid,» tutuvustas Eurosport Taaramäed.

Nüüd on küsimus selles, kas vabamad käed aitavad Taaramäel head hoogu säilitada ja veelgi rohkem võite saada. «Pärast seitse aastat Cofidises oli selge, et Taaramäe lahkumine Prantsusmaalt saab olema keeruline - eriti arvestades tema terviseprobleeme. Aga aeg on tema poolel ja Katjušasse minek võib aidata Taaramäel uut energiat leida,» lisas Eurosport.

Tutvu ka teiste valituks osutunud klubivahetustega!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles