Bottas: seda viga ma enam ei tee, et Soome lehti loen

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valtteri Bottas (ülal) ja Kimi Räikkönen.
Valtteri Bottas (ülal) ja Kimi Räikkönen. Foto: SCANPIX

Kolme viimase vormel-1 etapi jooksul kaks korda kokku põrganud soomlaste Valtteri Bottase ja Kimi Räikköneni vahele üritatakse jätkuvalt kiilu lüüa, kuid viimati Mehhikos peale jäänud Bottas lausus MTV Sportile, et tema võtab asja rahulikult.

«Kui aus olla, siis pole mul aimugi, mida Soomes on juhtunu kohta räägitud. Korra tegin vea ja lugesin midagi selleteemalist, aga enam nii ei juhtu,» tunnistas Bottas.

Williamsi sõitja suhtus külma rahuga ka sellesse, et Ferraris sõitev kogenum ja nimekam maailmameister on kogunud enda selja taha kõvasti rohkem fänne. «Muidugi ma tean, et Kimil on Soomes märksa enam poolehoidjaid kui mul. Aga see on ju täiesti normaalne,» leidis Bottas.

Kui Sotši etapil pidi omavahelise kokkupõrke tagajärjel katkestama Bottas, siis Mehhikos tabas sama saatus Räikköneni. Ka MM-sarja üldarvestuses peavad mehed tulist heitlust, sest enne kahte viimast etappi Brasiilias ja Abu Dhabis on Bottasel neljandana 126, Räikkönenil viiendana aga 123 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles