Ferguson: City kulutab, kuni võidab

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alex Ferguson
Alex Ferguson Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Manchester Unitedi treener Sir Alex Ferguson usub, et nende miljardärist naaber Manchester City jätkab raha kulutamist senikaua, kuni nad midagi võidavad.

Rääkides kolmapäeval eesseisvast Manchesteri klubide omavahelisest mängust, väitis Ferguson, et City võib kergelt kulutada viie või kuue mängija peale veel sada miljonit Inglise naelsterlingit juhul, kui nad vajavad seda koosseisu kvaliteedi tõstmiseks, vahendab Soccernet.ee.

Liigatabelis teisel kohal pesitsev ManUnited, kes on hetkel ainus alistamatu meeskond Premier League'i esiviisikus, reisib Eastlandi kolmepunktise eduga oma rivaali ees. Tegemist pole ainult meeskondade uhkuse mängu panemisega, sest City on samuti hetkel ka potentsiaalne tiitlipretendent.

«Teame, millist raha nad kulutavad - nad ostsid suvel 5-6 mängijat juurde ja nad jätkavad seda rada senikaua, kuni midagi võidavad. Peab teadma, et asi läheb nii nagu läheb ja sellega tuleb lihtsalt leppida nii nagu ta on,» sõnas Ferguson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles