Peatreener Suvi kaotuse järel: hing on haige

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Suvi.
Rein Suvi. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti meeste käsipallikoondis kaotas täna 2017. aasta MMi kvalifikatsioonimängu Iisraelile 25:28 ja meie rahvusmeeskonna peatreener Rein Suvi tunnistas, et allajäämine oli igatpidi valus.

«Ei ole tulemusega rahul, hing on haige,» ütles Suvi löödult. «Meil olid mõtted olemas, mida teha, ja uskusime ise, et need toovad edu. Reaalsuses need aga välja kahjuks ei tulnud,» lisas peatreener.

Suvi tunnistas, et kuna eile mängiti 28:28 viiki tugeva Portugaliga, lootis ta sealt mängult tänaseks head emotsiooni, kuid kahjuks võidule see ei aidanud. «Portugali mängu pealt oleks pidanud olema nii hea emotsioon, et see tiivustab meid veel rohkem ja aitab võita. Kahjuks lasime täna hea võimaluse käest,» nentis Suvi.

Homme kohtub Eesti koondis Gruusiaga ja rahvustiimi juhendaja sõnul minnakse eelkõige võitu püüdma, kuid samas plaanib ta anda rohkem mänguaega neile meestele, kes praegu pingil on istunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles