Vene viskas Euroliigas neli punkti, Žalgiris kaotas Barcelonale

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene (keskel) Kaunase Žalgirise särgis.
Siim-Sander Vene (keskel) Kaunase Žalgirise särgis. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas sai Siim-Sander Vene sedapuhku Kaunase Žalgirise eest mängida 12 ja pool minutit ning viskas neli punkti, kuid Leedu klubi jäi koduhallis 78:85 alla Barcelonale.

Vene tabas kolmest kahepunktiviskest kaks, ent saatis mööda kõik kolm kaugviset. Lisaks jäi tema arvele üks lauapall, kaks korvisöötu ja kaks isiklikku viga. Žalgirisele tõi Renaldas Seibutis 18 punkti, Paulius Jankunas viskas 17 ja Ian Vougioukas 16 punkti. Barcelona suurim korvikütt oli 18 punktiga Ante Tomic, kes võttis ka kaheksa lauapalli.

Žalgirisel on nelja mängu järel kaks võitu ja kaks kaotust, Barcelonal kolm võitu ja üks kaotus. Juhib täisedu nelja võiduga Krasnodari Lokomotiv-Kuban, kes täna oli kodus 72:53 parem Karsiyaka Izmirist. Malcolm Delaney ja Jevgeni Voronin tõid mõlemad võitjatele 15 punkti.

Esimese võidu sai kirja Poola klubi Zielona Gora Stlemet, alistades kodus 71:68 kuulsa Ateena Panathinaikose. Võidu lõplikult kindlustanud vabavisked tabas mõni sekund enne mängu lõppu Nemanja Djurisic. Mateusz Ponitka tõi võitjatele 13 ja Dejan Borovnjak 12 punkti, Panathinaikose suurim korvikütt oli 15 punktiga James Feldeine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles