Levadia lõpetas hooaja võimsa võiduga

Postimees Sport
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliigas võitis Levadia viimases voorus kindlalt 5:0 Infonetti. Väravate autoriks olid täna Ingemar Teever, Siim Luts, Pavel Marin ja Dmitri Kruglov. Viimase värava autori nime jääme hetkel võlgu. Hooaja lõpetas Levadia teise kohaga, Florast jäädi lõpuks maha kaheksa punktiga. Infonet sai 62 punktiga neljanda koha.

POSTIMEHE OTSEPILT

Levadia – Infonet

Laupäeval 7. novembril kell 14.00 Kadrioru staadionil

Levadia tänavune tiitlikaitsmine ebaõnnestus ning kokkuvõtteski võib klubi seekordse aasta sisuliselt maha kanda – eesmärgid jäid saavutamata. Infonet lootis ilmselt samuti neljandast kohast enamat, kuid võrreldes mullusega on see ikkagi taas samm edasi.

Neljanda koha kindlustanud Infonetil pole mängida muu kui au peale, Levadia võib aga kaotuse korral jääda ilma ka hõbemedalitest, mis võivad sel juhul minna Nõmme Kaljule. Kui Kalju teatas mõned peavad tagasi, et uuel aastal juhendab klubi Sergei Frantsev, kes Eesti jalgpallisõpradele tuttav mullusest, mil ta tüüris Sillamäe Kalevi hõbemedalile, siis tegelikult jahtis Frantsevi allkirja väidetavalt ka Levadia. Senine peatreener Marko Kristal on klubist lahkumas, kuid kuulujutte, nagu saaks tema asendajaks Sergei Ratnikov, ei soostunud Levadia enne laupäevast mängu kinnitama ega ka ümber lükkama.

Levadia eest ei saa viimase vooru kohtumises kaasa teha koguni kolm põhimeest. Kõrvale jääb Sergei Pareiko, kellele antud punane kaart ja sellele järgnenud ägestumine eelmise vooru kaotusmängus Flora vastu tekitasid suurt furoori, samuti on mängukeelu all äärekaitsja Hindrek Ojamaa ja poolkaitsja Ilja Antonov. Transist võõrsil 1:0 jagu saanud ja sellega neljanda koha kindlustanud Infonet saab platsile tulla täies koosseisus.

Levadia peatreener Marko Kristal: «Ees ootab hooaja viimane mäng ja vastane pole kergete killast. Loodame hooaja ilusa tulemusega ära lõpetada ning hõbemedali võita.»

Levadia väravavaht Priit Pikker: «Peamine eesmärk on muidugi võit ja hõbemedali kindlustamine, samuti tahame halva seeria järel enesekindlust taastada. Tähtis on täiskoosseisuga lõpuni mängida, et ei tuleks punast kaarti.»

Infoneti peatreener Aleksandr Puštov: «2015. aasta hooaega alustasime ning lõpetame Levadiaga. Kõik selle hooaja mängud on olnud pingelised. Selle, mis ei õnnestunud meil eelnevates mängudes, püüame realiseerida selles mängus. Nagu ka kogu selle hooaja vältel, hoolimata vastasest, püüame ka seekord mängida võidule. Täname fänne kogu selle toetuse eest, mida nad on üles näinud kogu hooaja vältel ning ootame neid ka selle hooaja viimasele kohtumisele.»

Infoneti poolkaitsja Tanel Melts: «Viimane mäng, mis meie jaoks enam küll midagi ei muuda, kuid see ei tähenda, et me kaotama läheks. Proovime lõpetada hooaja positiivse tulemusega, et siis rahuliku südamega puhkusele minna.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles