Gert Kullamäe: tahtsingi noortele palju mänguaega anda

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe
Gert Kullamäe Foto: Kristjan Teedema

Tartu Ülikool/Rock võttis eile õhtul ainsat korda selle hooaja korvpalli Eesti meistriliiga põhiturniiril kodus vastu Audentes SG/Noortekoondise. Rohkelt nooremate meestega mänginud tartlased said tabelisse kindla 94:64 topeltvõidu. Brian Harper kogus vaid 17 minutiga 18 punkti ja 10 lauapalli.

TÜ/Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul ei jäetud mängu juhuse hooleks. «Võtsime asja tõsiselt. Eelmises mängus Tallinnas tegid Audentese noored meie elu raskeks. Seekord saime kohe alguses mängu enda kontrolli alla ja põhitegijad said kas mänguvaba päeva või vähe minuteid. Tahtsingi anda noortele täna palju mänguaega ja nad kasutasid seda hästi ära,» sõnas peatreener Kullamäe mängujärgselt klubi kodulehele.

16-aastane Robin Kivi tõi Rockile 9 ja tema eakaaslane Märt Rosenthal 7 punkti. Mänguaega teeninsid nad vastavalt 24 ja 19 minutit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles