Räikköneni siiras tõdemus: ma elan kaksikelu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkönen. Foto: SCANPIX

Ferrari vormel-1 tiimi sõitja Kimi Räikkönen, kes oma eraelust väga harva räägib, lausus veebilehele F1-insider.com antud intervjuus, et elab kaksikelu.

Soomlase elu muutus aasta algul, kui ta sai esmakordselt isaks. «Perekonna juurde on alati hea minna. Aga ma suutsin ka varem tööelu ja eraelu lahus hoida. Elan kaksikelu,» sõnas Räikkönen, kes enda sõnul on kodus hoopis teistsugune inimene kui vormelimaailmas. «Võidusõitja Räikkönen ei pääse mu kodu uksest sisse. Ma pole iial kodus mossitanud, kui võistlus untsu läheb. Ega midagi sellist polegi, mis suudaks mu tuju pikaks ajaks ära rikkuda,» selgitas soomlane.

Poega Robinit ei kavatse Räikkönen autorooli suruda. «Kõige tähtsam, et poiss oleks õnnelik. Aga ma ei kavatse teda ära hellitada. Pole hea, kui laps saab kõike, mida tahab. Samas toetan teda tulevikus kõiges, mida ta kavatseb ette võtta,» rääkis Räikkönen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles