Eesti MMA-äss alistas seni kaotuseta püsinud Taani vabavõitlustipu

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tõnissaar (paremal) kaalumisel.
Ott Tõnissaar (paremal) kaalumisel. Foto: Facebook

Laupäeval Taanis toimunud vabavõitlusliiga Octagon Athletes võistlustel pani Eesti MMA sportlane Ott Tõnissaar oma paremuse maksma, nokautides teises raundis taanlasest vastase Mads Burnelli.

«Esimene raund oli intensiivne ja raske, väga raske. Vastasel oli hea poksirütm ning mul ei õnnestunud seda murda. Tema dikteeris tempot ja mina nägin vaeva, et kannul püsida,» kommenteeris Tõnissaar suurt võitu.

«Esimese raundi lõpus aga hakkas tempo tegemine talle kätte maksma – liikuvust jäi vähemaks ning käed polnud enam nii kerged. Samal ajal hakkasid paremini kohale jõudma nii minu jalalöögid kui ka kombinatsioonid kätega. Teises raundis maanduski minu poolt üks raske käelöök, mis lõpetas matši,» lisab Tõnissaar.

Tõnissaar võttis selle matšiga oma karjääri kümnenda võidu. Hooaja eelmine matš oli Tõnissaarel samuti edukas, kui septembri alguses Soomes toimunud võistlustel püüdis meie mees iirlasest vastase käelukuga kinni juba esimeses raundis.

Mads Burnell oli seni püsinud võitmatuna – tema kontol oli 3 võitu läbi alistuse ja 2 läbi kohtunike ühehäälse otsuse. Tegemist on noore Taani vabavõitlustipuga, kellel ette näidata must vöö Brasiilia jiu-jitsus ning kuldmedal möödunud aasta Euroopa meistrivõistlustelt lukumaadluses (tol hetkel veel lilla vöötase, IBJJF). Oma musta vööni jõudii noormees rekordilise aja - 3 aastaga, mis paneb ta selles osas ühele joonele maailma tippudega.

Tõnissaarega oli võistlustel treenerina kaasas Vallo Hannus Tallinna spordiklubist 3D Treening.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles