Suur vihavaen, süüdistused ja palved

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jorge Lorenzo MM-tiitli üle rõõmustamas. Nüüd on hispaanlane maailmameistriks tulnud viiel korral.
Jorge Lorenzo MM-tiitli üle rõõmustamas. Nüüd on hispaanlane maailmameistriks tulnud viiel korral. Foto: SCANPIX

Süüdistused ebaausas mängus, spordiala mürgitamine, peaministrite sekkumine – Moto GP sarja viimastel etappidel käis tiitli nimel vihane võitlus ka väljaspool ringrada. Skandaali keskmes on Moto GP suurimad staarid ehk sarja seitsmekordne maailmameister itaallane Valentino Rossi ning kaks hispaanlast: eelmise aasta maailmameister Marc Marquez ja Rossi meeskonnakaaslane Jorge Lorenzo, kes võitis eile oma kolmanda MM-tiitli kuninglikus sarjas.  

«Alates Austraalia etapist on Marquez olnud Lorenzole ihukaitsja eest. Ka täna (eile-M.G.) oli see nii. Loodan, et järgnevate kuude jooksul saadakse aru, millise jama ta kokku keeras,» sõnas Rossi. «Sellist asja ei tohiks spordis juhtuda ja see oli ilusa hooaja inetu lõpp. Usun, et ka Lorenzo ei tunne seetõttu tiitlist täit rõõmu,» MM-sarjas teiseks jäänud Valentino Rossi süüdistab Marc Marquezi ebaausas mängus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles