Viis aastat võitmatuna püsinud Tennyson poksib Lennusadamas lätlasega

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poks
Poks Foto: SCANPIX

Iirimaa profipoksi tõusvad tähed James Tennyson ning James Fryers kohtuvad laupäeval Lennusadamas toimuval Kolme Maestro poksipeol lätlastega.

Karjääri jooksul kõik 10 matši võitnud ning tegelikult juba viis aastat ringis alistamatuna püsinud 23-aastane sulgkaallane James Fryers astub Lennusadama omapärases miljöös vastakuti Läti esinumbri Ruslans Berdimuradovsiga. 28-aastane lätlane on pidanud kaheksa matši ning võitnud neist neli.

Peagi Briti kergekaalu tiitlile võitlev Tennyson peab Lennusadamas jagu saama Sergejs Loginsist – teisest Läti esinumbrist, kel karjääri jooksul teenitud 9 võitu ja 1 viik 17 matšist.

«Paberi peal peaksid iirlased selgelt lätlastest üle olema, kuid profipoksis võib kõike juhtuda. Olen kindel, et mõlemad kuueraundilised vastasseisud saavad olema äärmiselt põnevad ning on üsna tõenäoline, et näeme neis matšides ka nokaute,» usub ürituse peakorraldaja Tõnis Grinkin.

Iirlaste ja lätlaste kõrval astuvad Lennusadamas Ivo Linna ning Ott Leplandi muusika saatel ringi ka Rain Kärkinen, Balti kergekeskkaalu meister Pavel Semjonov ning Soome poksihiiglane Robert Helenius. Kokku toimub õhtu jooksul 6 profipoksi ning 3 amatöörmatši.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles