Räikkönen soomlaste tüli kohta: ma ei ole Bottasega rääkinud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valtteri Bottas (esiplaanil) ja Kimi Räikkönen.
Valtteri Bottas (esiplaanil) ja Kimi Räikkönen. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas Ferrari tiimi eest sõitev Kimi Räikkönen teatas, et ta pole isiklikult suhelnud kaasmaalase Valtteri Bottasega, kellega ta on viimastel etappidel koguni kahel korral kokku põrganud.

Soomlaste tüliks tituleeritud vastasseis sai alguse oktoobri keskel sõidetud Venemaa etapil, kui kolmandat kohta jahtinud Räikkönen sõitis viimasel ringil Bottasele otsa. Ferrari mees sai toona kirja 5. koha, Bottas lõpetas 12. positsioonil.

Vaid kaks etappi hiljem sattusid soomlased taas omavahel kokku ja seekord olid tulemused vastupidised: Bottas üritas kaasmaalasest 21. ringi viiendas kurvis mööduda ja kokkupõrke tagajärjel kandus Räikkönen rajalt välja.

Kahe Soome F1 sõitja omavahelisest tülist on palju kirjutatud, kuid Räikkönen rõhutas, et see oleks võinud samamoodi juhtuda iga teise sõitja puhul. «See on praegu palju meediakajastust saanud, sest need olid kaks intsidenti kahe Soome sõitja vahel,» rääkis Räikkönen, kelle sõnul ei ole ta isiklikult Bottasega sel teemal vestelnud.

«Ma ei ole Valtteriga rääkinud. Mul pole ta telefoninumbrit ja arvan, et ma ei vajagi seda. Saan aru, et teie (meediaesindajad- toim.) proovite seda suureks puhuda, aga olen kindel, et edaspidi hoiame me üksteise teelt eemale. Loodetavasti on järgmine etapp selles osas parem,» lisas Räikkönen hooaja eelviimasele etapile ette vaadates.

Järgmisena stardibki F1 karussell juba sel nädalavahetusel Brasiilias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles