Klopp sai Inglismaal fännide tõttu kultuurišoki

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp pärast Liverpooli-Crystal Palace'i mängu.
Jürgen Klopp pärast Liverpooli-Crystal Palace'i mängu. Foto: SCANPIX

Hiljuti Liverpooli jalgpallimeeskonna peatreeneriks saanud Jürgen Klopp oli The Guardiani väljaande hinnangul väga pettunud tiimi fännides, kes lahkusid eile enne liigamängu lõppu.

Liverpool kohtus eile kodusel Anfieldi staadionil Crystal Palace'iga. Külalised asusid mängu juhtima 21. minutil, enne avapoolaja lõppu suutis aga Liverpool viigistada. 82. minutil ehk kaheksa minutit enne normaalaja lõppu pääses Crystal Palace omakorda 2:1 juhtima ning paljud fännid lahkusid juba enne kohtumise lõpuvile kõlamist.

The Guardian kirjutas seejärel fännide käitumist analüüsides, et Liverpooli värske peatreener oli toetajate sellisest käitumisest vägagi üllatunud - ja seda ebameeldival moel.

«Oli raske mitte näha Jürgen Kloppi jahmatust, mis nägi välja nagu tõsine kultuurišokk, kui ta märkas fänne enne mängu lõppu staadionilt lahkumas. Tema hämmeldus oli igati arusaadav, kui võtta arvesse asjaolu, et ta on varasemalt juhendanud meeskondi nagu Mainz ja Dortmundi Borussia, mille fännid on teada-tuntud selle poolest, et jäävad meeskonnaga lõpuni ka kõige halvemate mängude puhul,» kirjeldati juhtunut The Guardianis.

Klopp ise nähtud käitumist otseselt šokiks ei nimetanud, aga kommenteeris, et oli tõesti imestunud. «Pärast 82. minutil löödud väravat, kui mängida oli veel 12 minutit (koos lisaminutitega- toim.), siis nägin paljusid inimesi staadionilt lahkumas. Tundsin ennast sellel hetkel päris üksikult. Meie (võistkond) ju otsustame, millal mäng läbi on. 82. ja 94. minuti vahel võid sa lüüa ka kaheksa väravat, kui sa tahad,» ei mõistnud Klopp fänne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles