Grabe, Erm ja Mägi Moskvas Kremlin Cup`il 16 parima sekka ei pääsenud

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Mägi.
Mark Mägi. Foto: Eesti Piljardi Föderatsioon (Andres Mets)

Nädalavahetusel Moskvas peetud Venemaa suurimal piljarditurniiril Kremlin Cup`il saavutasid kõik kolm Eesti esindajat Denis Grabe, Mark Mägi ja Erki Erm 17.-32. koha.

Turniiril osales kogu Venemaa paremik, lisaks võitles hinnalise tiitli eest osa Euroopa ja Maailma paremikust nagu soomlasest maailmameister Mika Himmonen ja kolmekordne US Openi võitja ameeriklane Shane van Boening. Viimaselt tuli Eesti parimal piljardisportlasel Denis Grabel seisult 5-5 võtta vastu kaotus 5-8.

99 võistleja konkurentsis võttis esikoha Venemaa esindaja Ruslan Chinakhov, kes peale esimeses ringis saadud kaotust pidi turniiri võitmiseks eksimatult alistama kaheksa vastast järjest. Chinakhov alistas veerandfinaalis van Boeningu (8-5), poolfinaalis koguni seisuga 8-0 Sanjin Pehlivanovici ning ülipingelises finaalis Himmoneni seisuga 8-7.

Kolmandad kohad: Sanjin Pehlivanovic (Bosnia ja Hertsegoviina) ja Thorsten Hohmann (Saksamaa).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles